FANDOM


InvalidSource

Doctor Why's TARDIS was a TARDIS whose exterior was shaped like a police box. Doctor Why often parked it in unlikely places in London, to the annoyance of Home Office.

Interior Edit

Doctor Why's TARDIS's interior contained a large white control room. Though it exhibited the typical Roundels on the walls, as well as a large scanner, its control panel was not the familiar hexagonal console with central time rotor, but a simpler rectangular device.

Doctor Why's TARDIS contained many other rooms within its dimensionally transcendental interior, accessible via a lift. Among them was a backyard. (NOTVALID: Hallo My Dalek)

Behind the scenes Edit

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.

Fandom may earn an affiliate commission on sales made from links on this page.

Stream the best stories.

Fandom may earn an affiliate commission on sales made from links on this page.

Get Disney+